Vilken underbar start på sommaren!

Med underbart väder och en fullkomligt exploderande växtlighet i trädgården öppnade vi upp inför årets morsdagfirande på krogen. Vilket skulle visa sig vara det mest besökta någonsin…
Vi hade förberätt oss under hela veckan med mat och pusslat med bordsbeställningar så att så många som möjligt av alla er som ville skulle få plats. Beställt hem dricka och fyllt Miss Alice Delikatessbutik till brädden.

Söndag morgon stod vi, 14 stycken personal, redo för att ta emot er gäster. Spänningen och entusiasmen inför dagen gav en nästan vibrerande förväntan inför vad som komma skulle..
Köket var knökfullt, Beau styrde som en general och värmen steg för varje beställning som kom in. Disken var dubbelbemannad av våra goa unga killar Olle & Gustav för att hinna med att få undan. Linda höll högt tempo i bageriet med kakor och desserter, gasolbrännaren till créme Brülle har aldrig använts så flitigt.
Servisen går inte att tala om denna dag utan att börja med att ge dem den största eloge jag någonsin givit min personal. De arbetade snabbt och effektivt, med ett trevlig bemötande mot gästerna och en glädje som spred glans över hela krogen.
Sist men verkligen inte minst våra härliga gäster! Tack för att ni valde att komma till oss denna dag. Vi vet att det var lite trångt, att växthuset var varmt och att det tog lite längre tid än vanligt. Men ni alla såg så nöjda ut att få just det som jag så gärna önskar mina gäster, att just få en stund att njuta av.
När ni stannar mig på vägen ut för att berätta vilken underbar personal jag har, när ni ringer dagen efter för att en extra gång berätta hur god maten var gör mig vansinnigt stolt över mitt gäng och otroligt glad. Att er söndag blev något extra bara för att ni valde att komma till Tomatens Hus gör det värt all den kraft och möda som vi tillsammans lägger ner för att driva denna krog.

För er som undrar så serverades det ut totalt upp emot 700 tallrikar av förrätter, varmrätter & desserter/kakor Morsdag 2016

Kram Boel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *