Miss Alice på Tomatens Hus

Boel_kok_sne

När ni kommer in genom grinden till Tomatens Hus café & Krog möts ni av god stämning och god mat – en god stund helt enkelt! Att driva krog & delikatessbutik på landet handlar för mig om att förmedla glädje genom god mat och bra service. Vi har en trädgårdsservering där ni kan äta & dricka under fruktträden och ett växthus där det smattrar mysigt på taket när det regnar. Maten ska var enkel men fantastiskt god och servicen ska vara bra och personlig. Vi som arbetar har roligt i köket och hittar på lite galenskaper vilket gör att ni ibland hör både sång och glada tillrop där inifrån.

Ni som besökt oss vet att vi serverar en tomatpaj med mycket mystik kring receptet, o ja det är fortfarande hemligt… Premiär för servering av tomatpajen var i år den 5 april..

I Miss Alice delikatessbutik inne på krogen finner ni som tidigare ett brett utbud av våra marmelader, chutneys och vinägers. Under 2016 kommer vi även att erbjuda färskvaror som ost, kött och ett nytt sortiment för en smakrik frukost. Vi jobbar med att ta fram egna fonder och smaksättare så att ni även kan en del av vår matkultur hem till ert egna kök och skapa fantastiskt goda maträtter.

Jag har anställt Beau Spink som köksmästare. Han har ett brinnande intresse för mat, förädling av råvaror och har stark passion för närproducerade produkter och att följa säsong i sin matlagning. Jag ser mycket fram emot vårt samarbete och jag vet att han ser fram emot att laga mat till er.

I servicen har vi Nelly Hjalmarsson som styr och ställer för att servicen ska vara på topp när ni besöker oss. Jag och Nelly har en lång arbetshistoria tillsammans och jag är otroligt glad att hon är med på även detta tåg. Hon har en otroligt välorganiserad hjärna som får de mest fullsatta dagarna att flyta på, att ni har det bra och kan luta er tillbaka och njuta av godsakerna som serveras.

KLICKA HÄR för att se vår aktuella meny.

Hjärtligt välkomna

Önskar

Boel Hultman